Eco Gifts Relatiegeschenken

 

Alpha Holland is één van de divisies binnen Alpha Groep in Oud-Beijerland.

De diverse handel- en dienstverlendende bedrijven binnen de groep orienteren zich op de Europese (niche-)markt.  

 

Luchtfoto

ALPHA TECHNIEK levert, installeert en onderhoudt machines en installaties. Alpha Techniek is gespecialiseerd in stomerijtechniek, metaalontvetting, koel-en magazijntechniek en zonne-energie.  Een eigen gecertificeerde technische dienst plaatst en onderhoudt vakkundig installaties. 

ALPHA HOLLAND levert (duurzame) relatiegeschenken, premiums, kerstpakketten, themapakketten, seizoenspakketten en giveaways  

ALPHA TEXTIELVEREDELING legt zich toe op logistieke activiteiten (waaronder opslag, vervoer, crossdocking en fulfilment) en het reconditioneren van kleding: alles wat moet gebeuren om winkelklaar en kleding kreukvrij te maken.

ALPHA VERVOER  verzorgt het distributietraject voor o.a. Alpha Textielveredeling. Door volledige automatisering wordt gewaarborgd dat de goederen op het juiste tijdstip, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats zullen arriveren.

ALPHA BEHEER beheert, onderhoudt, huurt en verhuurt, koopt en verkoopt kantoren, winkels, magazijnen, fabriekshallen en andere bedrijfsruimten.

ALPHA SERVICES is het intern administratiekantoor van Alpha Groep. Hier wordt de grote verscheidenheid aan administratieve handelingen verricht voor de gehele groep (waaronder voorraadbeheer) en externe opdrachtgevers..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISO logo